Laddar...

VD till

Skaraverken

Skaraverken är ett väletablerat och välfungerande industriföretag med 65 medarbetare. Vi utvecklar, tillverkar och levererar finmekaniska komponenter och produkter i Skara för kunder i hela världen som litar på vår förmåga att leverera hög kvalitet i rätt tid. Produktivitet och ständiga förbättringar är avgörande för våra möjligheter att konkurrera.

Engagerad ledare med bra affärssinne

Vi söker dig som vill vara med i Skaraverkens fortsatta utveckling och som har bevisad förmåga att leda och styra rätt för att nå uppsatta mål.

Som VD för Skaraverken leder, planerar och samordnar du det strategiska och taktiska men också det operativa arbetet inom företaget. Du har det formella ansvar som ingår i VD-rollen och återrapporterar verksamhetens utveckling till styrelsen. Till din hjälp har du en engagerad ledningsgrupp med bred och djup kompetens inom företagets alla delar. Jobbet medför en del resor i Sverige och utomlands.

Du behöver ha erfarenhet från tidigare ledande befattning med intäkts- och kostnadsansvar i tillverkningsindustri och du har god förmåga att etablera och utveckla affärer. Du vet vad som krävs av både dig och företaget för att lyckas i hård konkurrens där kraven är höga på kvalitet och leverans. Din vilja att göra skillnad och nå goda resultat märks i din arbetshistoria.

Du är duktig på att få med dig folk och kan skapa mening och engagemang hos medarbetarna och bygga förtroende hos våra befintliga och framtida kunder. Du är trygg i dig själv och kan coacha och locka fram det bästa ur dina medarbetare. Vi på Skaraverken har en värdegrund med betoning på människorna i företaget och en stark vilja att skapa värde för våra kunder.

För att lyckas i jobbet behöver du också ha:

Låter det som du? Välkommen med din ansökan till ett roligt och omväxlande jobb med globala kunder, avancerad teknik och duktiga medarbetare.

Urval pågår löpande. Frågor besvaras av Patrik Moberg på SwedenSearch, 0709-161961.

Ansök här